Op 14 oktober vond er een keuzeworkshop plaats. Ik kon kiezen tussen één van de volgende workshops:

  • Timemanagement
  • LinkedIn
  • Personal branding

Ik heb gekozen voor de workshop LinkedIn. Ik heb deze workshop als zeer interessant en leerzaam ervaren. Ik heb gekozen voor deze workshop omdat ik eigenlijk nog helemaal niks van LinkedIn afwist. Een tijdje terug had ik een pitch training voor Fontys Best Business. Tijdens deze training kwam het onderwerp LinkedIn ook al even naar voren. Op dat moment heb ik de app ook gedownload maar verder had ik er nog niks mee gedaan.

Tijdens de LinkedIn workshop hebben we het over verschillende dingen gehad. Als eerste werd ons duidelijk gemaakt wat we nou eigenlijk kunnen met LinkedIn. Het wordt vooral zakelijk gebruikt. LinkedIn kun je gebruiken voor onder andere een nieuwe baan zoeken, een stageplaats zoeken of andere zakelijke connecties.

Na de informatie over LinkedIn heeft Danique haar account laten zien. Zo heeft ze laten zien wat ze allemaal op haar account heeft staan en hoe. Daarna hadden we ongeveer 10 minuten de tijd om zelf even aan ons account te werken. Daarna kregen we de gelegenheid om dit te laten zien aan Barbara en Danique. Zij gaven hier tips en tops over.

Ik vond de workshop heel leerzaam en leuk. Ik vond het erg handig om meer informatie te krijgen over wat je met LinkedIn kan en hoe je LinkedIn het beste kan gebruiken. Zelf had ik deze informatie nooit opgezocht en had ik ook niet geweten dat het een erg handig zakelijk hulpmiddel is. Ik ga het momenteel vooral gebruiken voor het vinden van een stageplek.