• Feestfabriek in Hengelo

De Feestfabriek organiseert grote festivals zoals de Zwarte Cross. De Zwarte Cross is een festival waar ik zelf ook eens naar toe ben gegaan. Mij lijkt het heel leuk om een kijkje te nemen bij een organisatie die zulke grote festivals organiseren. Dit bedrijf is ook op de leisure branche gericht en daar ligt ook mijn interesse.

  • Rabobank in Zutphen

De Rabobank is een erg groot bedrijf waar het ook veel om economie draait. Rabobank sponsort veel bedrijven en organiseert veel evenementen. Ik denk dat er tijdens de corona tijd altijd veel te doen blijft bij een bedrijf als de Rabobank.

  • Mainfreight in ’s-Heerenberg

Mainfreight is een groot logistiek bedrijf. Het lijkt mij heel interessant om bezig te zijn in logistieke wereld. Hier moet je veel regelen en organiseren. Ook is het internationaal vanwege de transport. Dat lijkt me ook erg interessant.

  • Landleven in Hoog-Keppel

Landleven is een magazine. Het bedrijf organiseert evenementen. Het lijkt mij leuk om in de evenementen branche stage te lopen. Ook ga je bij deze stageplek bezig zijn met marktonderzoek. Ik vind afnemen en analyseren van enquêtes leuk om te doen. Ook ben je bezig met sales en het werven van nieuwe klanten. Bij deze stage heb je dus van alles wat.

  • Efteling in Kaatsheuvel

De Efteling is een groot attractiepark. Aangezien een attractiepark in de leisure branche valt, lijkt het mij heel leuk om daar stage te lopen. Tijdens de stage bij de Efteling ben je bezig met promoten van het park maar ook met het organiseren van evenementen.

  • Profilers in Doetinchem

Profilers is een communicatie-adviesbureau. Tijdens deze stage leer ik veel over de positionering van een bedrijf, samenwerking met ontwerpers en tekstschrijvers om te komen tot een creatief concept en zorgen voor diverse communicatiemiddelen en daar het projectmanagement van regelen. Dit zijn zaken die mij erg leuk lijken.

  • Droomparken in Beekbergen

Droomparken is een groot vakantiepark die meerdere vestigingen heeft in Nederland. De taak die ik bij deze stage op me neem is Junior Accountmanager. Mij lijkt het erg leuk om bezig te zijn met het verkopen en het onderhouden van relaties met klanten. Ook spreekt deze stage mij aan omdat Droomparken in de leisure branche valt.

  • Samoza op de Veluwe

Samoze is een recreatiepark. Bij deze stage kan ik me met veel taken bezighouden. Ik kan me onder andere bezighouden met de verkoop en communicatie uitingen. Maar ook met het voorbereiden van evenementen en bezigzijn met potentiële klanten. Dit zijn taken die mij erg interesseren. Ook vindt deze stage plaats in de leisure branche wat mij ook erg leuk lijkt.