Het laatste project was Concept Design & Leisure. De richting die ik eigenlijk in het eerste jaar al gekozen hebt maar omdat het tweede jaar een beetje is omgegooid leerde we ook kennis maken met de andere richtingen.

Voor dit project moest ik samen met mijn projectgroep een pop-up event organiseren voor het 50-jarig jubileum van het bedrijf Hillhout. Ik vond het heel leuk om dit te organiseren. Wel vond ik het creatieve gedeelte nog al lastig. Maar gelukkig konden we veel inspiratie halen uit de groepsdiscussie die we hadden georganiseerd.

We moesten ons plan presenteren aan de opdrachtgevers in The Battle. Helaas hebben wij niet gewonnen. Wel hebben we alle ideeën van de andere groepjes gezien. Ik zag wel dat sommige groepjes goede creatief nagedacht hadden en echt een tof concept ontworpen hebben.

Nu het laatste project ook is geweest moet ik een keuze maken tussen de 4 richtingen. Ik denk dat het voor mij nog een lastige keuze gaat worden omdat ik Branding & Communication én Concept Design & Leisure allebei een hele leuke richting vind.

Hieronder is ons project te downloaden.