Ook heb ik voor het project Concept Design & Leisure een individuele opdracht genaamd. De opdracht was een Pecha Kucha maken. Dit is een presentatie van 20 slides waarbij elke slide 20 seconden duurt. Dit was nog best een uitdaging want soms had je net nog een zinnetje die je erbij wilde zeggen maar kwam het niet uit met de tijd.

In het begin wist ik ook echt totaal niet wat ik moest vertellen in mijn Pecha Kucha. Ik wilde wel iets met een evenement doen. Eerst leek het me leuk om iets me de Zwarte Cross te doen. Ik zat eraan te denken dit evenement geheel te evalueren en te kijken wat de Zwarte Cross nog mist op het evenement of wat ze moeten veranderen. Toch was ik nog niet overtuigd van dit idee en ben ik dichter bij mijn eigen omgeving gaan kijken. Uiteindelijk kwam ik uit bij de fanfare uit mijn eigen dorpje. Elke jaar moeten er weer evenementen verzonnen worden om geld op te halen. Mij leek het dus heel leuk om een evenement te organiseren en wie weet ook echt uit te voeren.

Mijn Pecha Kucha is hieronder te zien.