Aantal urenNaam SkillActiviteitenResultaat van trainingVorm van bewijs
50 uur Spaans7 sessies van 4 uur bijgewoond. We hebben vooral heel veel opdrachten gemaakt samen en gesprekken geoefend. Ik ken nu de basisbegrippen in het Spaans en kan mezelf in het Spaans voorstellen.Huiswerkopdrachten, video’s dat we gesprekken voeren in het Spaans en de feedback van mijn docent.
28 uurOndernemerschap4 sessies van 4 uur bijgewoond. We werden deze sessies veel alleen gelaten. De opdracht was een product kiezen en ook echt omzet draaien. We zijn dus ons eigen bedrijfje gestart.Ik ken nu de basisprincipes van het vak ondernemerschap. Ik zit er al veel over na te denken om mijn eigen kleine bedrijfje te starten. Misschien iets met kleren of sieraden. Ik weet nu goed hoe ik mezelf kan promoten om klanten te genereren. Eigen bedrijf, The Young professionals, gestart. Met dit bedrijf boden wij marketingcursussen aan.
22 uur Instagram & Blogging3 sessies van 4 uur bijgewoond. De opdracht was een bedrijf kiezen en hier een Instagram page met 15 foto’s voor maken en 3 blogs voor dit bedrijf te schrijven.Ik wil graag mijn minor in het buitenland doen. Omdat ik deze momenten goed wil vastleggen zit ik erover na te denken om een blog bij te houden. Door deze skill weet ik precies hoe ik een goede blog kan onderhouden. Ook heeft me moeder een eigen bedrijf en door deze skill kan ik haar bedrijf nu goed promoten via Instagram.Een Instagram account gemaakt met 15 foto’s voor een bedrijf en 3 blogs geschreven.