Vandaag was de eerste les van het vak Develop My Skills. Ik ging nadenken over een onderwerp waar ik meer over wilde leren. Samen met Lara, Annique en Fleur dachten we erover om meer te gaan leren over Neuromarketing. Ook heb ik een buddy Fleur Grijmans gekozen.

Er ontstond nog al een discussie met de docent omdat we de invulling van het vak nog een beetje gek vinden. Na lang discussiƫren hebben we uiteindelijk snel een Powerpoint in elkaar gezet. We hadden nog niet lang kunnen nadenken over ons onderwerp.

Zelf vind ik neuromarketing heel interessant maar ik vond het nog moeilijk om te kijken wat ik daarover wil leren. Ik vind het lastig om aan dit onderwerp te beginnen zonder lessen en een docent.

In de Powerpoint heb ik leerdoelen, mijlpalen en een leervraag geformuleerd. Dit zijn onderwerpen die ik erg interessant vind over neuromarketing. Ook heb ik Brishna Nader gemaild of we een keer met haar in gesprek kunnen gaan. Zij doet veel met het neurolab en weet veel over dit onderwerp.

Toch sta ik er nog niet helemaal achter of dit is wat ik wil leren. Aankomende week ga ik goed nadenken over andere mogelijkheden en onderwerpen en laat ik alles even bezinken.

Feedback buddy

Goed dat je vandaag een begin gemaakt hebt. Het is natuurlijk ook belangrijk om over het vak te praten, maar wel goed dat je dit daarna ook los hebt gelaten. Duidelijke powerpoint en we hebben vandaag fijn samen gewerkt!

Opdrachten en bewijs