Deze week heb ik veel nagedacht over welk onderwerp ik voor Develop My Skills wil gaan doen. Mijn moeder werkt in de verandermanagement branche en had thuis dus nog veel psychologische boeken liggen. Ze heeft me van alles meegegeven. Boeken over teammanagement, hoe je gedrag bij mensen kan lezen en nog veel meer. Uiteindelijk is het toch niet helemaal wat ik zoek. Ik vind neuromarketing super interessant en ik wil er echt ook meer over leren, maar ik vind het te moeilijke en complex om dit zonder docent te doen.

Samen met Fleur heb ik besloten om iets te gaan leren over toerisme. Ik heb vandaag een nieuwe Powerpoint met leerdoelen, mijlpalen en een leervraag over dit onderwerp. Het plan is om uiteindelijk een magazine te maken. Ik krijg veel energie van de plannen die we vandaag gemaakt hebben en heb zin om dit in elkaar te zetten!

Verder hebben we een mindmap gemaakt over de verschillende onderwerpen die we terug willen laten komen in ons tijdschrift. Ook hebben we nagedacht over een naam die we ons tijdschrift willen geven. We hebben al veel leuke ideetjes maar daar zijn we nog helemaal over uit (zie de foto die hierbij is toegevoegd).

Ook hebben we een aantal mailtjes verstuurd vandaag naar professionals die wij graag willen interviewen voor ons magazine. Naar de volgende personen hebben een mailtje verstuurd: Guido Dilweg, Annet Wilbers, Emma Wijnen en BUAS (Hogeschool in Breda). Zij hebben namelijk de opleiding; Toerisme & Management.

Vandaag was een veel betere dag dan vorige week! Ik heb nu meer duidelijkheid hoe ik het allemaal wil en wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor krijg ik ook meer energie om er aan de slag te gaan en dat vind ik fijn!

Feedback buddy

Heel fijn dat je nu voor een onderwerp gekozen hebt, waar je je wat zekerder over voelt! Het is goed dat je je verdiept hebt in neuromarketing en dan toch knap dat je de beslissing maakt om te verwisselen. Goed dat je ook de opdracht van de eerste week opnieuw gemaakt hebt. Zo heb je zelf een duidelijk overzicht van wat je wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Ook fijn dat je duidelijk laat zien wat je gedaan hebt en ook bijpassende uitleg hierover geeft. Ik kijk erg uit naar onze verdere stappen en het resultaat. Ik vind het fijn samenwerken. We hebben vandaag de goede verdeling tussen gezelligheid en hard werken gehad en we zijn dan ook zelf nog wat langer door gegaan. Goede stappen gezet, hou dit vol!

Bewijs en opdrachten