Vandaag hadden Fleur en ik het interview gepland met Annet. Wij zouden haar vragen gaan stellen over toerisme, haar ervaringen, toerisme met betrekking tot commerciële economie en haar master in toerisme. De vragen heb ik toegevoegd als bewijs. Helaas was Annet ziek en kon het interview niet doorgaan. Hiervoor hebben wij een nieuwe datum gepland.

Fleur en ik hebben de woensdag besteed om een voorblad te ontwerpen voor ons magazine. Ik vond het leuk om samen met haar over een naam te bedenken en het voorblad mooi op te maken. Over de kleuren zijn we nog niet helemaal uit maar dit is nog niet de eindversie maar alvast een opzetje. Ook hebben we al meerdere kopjes verzonnen over de inhoud die we in het magazine willen plaatsen.

Verder heb ik een start gemaakt aan het schrijven van mijn ervaring in Noorwegen. Ik heb mijn minor in Noorwegen gevolgd voor bijna 5 maanden lang. In mijn blog schrijf ik over de dingen die ik heb gedaan maar ook over de dingen die ik lastig vond. Ook heb ik er wat mooie foto’s aan toegevoegd. Mijn blog heb ik nog niet helemaal af maar hier ga ik aankomende week mee aan de slag.

Verder hebben we een afspraak gepland voor het interview met Emma Wijnen. We gaan haar vragen stellen over international marketing. Het interview gaan we volgende week woensdag houden. Hier gaan we deze week vragen voor verzinnen!

Ik ben erg benieuwd wat Annet en Emma te vertellen hebben 🙂

Feedback buddy

Ook deze week hebben we weer goed gewerkt. Erg vervelend dat het interview last minute niet door kon gaan, maar je hebt je goed herpakt om alsnog dit moment effectief te kunnen benutten. Ik vind het zelf leuk om te zien dat we nu ook echt stappen zetten en onderweg zijn naar een mooi eindproduct. Blijf deze motivatie vast houden, dan krijg je een mooi eindresultaat!! Ik ben ook heel benieuwd naar je blog en de verdere stappen. Keep up the good work!

Bewijs en opdrachten