Deze week heb ik verder gewerkt aan mijn blog over mijn ervaring in Noorwegen. Ik heb hem denk ik zo goed als af maar wil misschien later nog wat dingen toevoegen. Voor nu moest ik even stoppen met schrijven want als het over Noorwegen gaat kan ik echt kantjes vol schrijven 😉! Ook moet ik de blog natuurlijk nog mooi gaan vormgeven en foto’s toevoegen voor in ons magazine.

Daarnaast ben ik ook begonnen aan het schrijven van mijn blog over mijn favoriete 3 vakantiebestemmingen. Hier heb ik ook al een goede opzet voor gemaakt maar ik heb hem nog niet helemaal af. Ook deze blog moet ik nog mooi gaan vormgeven en er foto’s aan toevoegen. Ik vond het super leuk om deze twee dingen te schrijven. Het stond ook echt zo op papier. Meestal duurt het voor mij wel even voordat ik weet wat ik wil schrijven. Maar over deze twee onderwerpen ging het echt super makkelijk!

Ook zitten Fleur en ik er misschien aan te denken om meerdere covers te maken. De verschillende covers willen we dan door middel van eye-tracking gaan onderzoeken welke het beste aanspreekt door de doelgroep. We weten nog niet helemaal zeker of we dit willen doen maar het idee kwam vandaag wel ter sprake. Het kost natuurlijk wel veel tijd en we weten niet of we die tijd nog wel hebben om dit uit te voeren. We willen namelijk ook nog interviews gaan houden en deskresearch uitvoeren. Ook moeten we het hele magazine nog vormgeven, dus we gaan even kijken hoe ver we komen!

Al met al vond ik het weer een productieve week en heb ik veel kunnen doen aan mijn blog. Volgende week hebben we het interview met Annet Wilbers gepland. Daarnaast wil ik volgende week verder gaan met het uitwerken van dit interview en eventueel al een begin maken aan de deskresearch. Verder hebben we reactie ontvangen van Guido Dilweg die graag met ons in gesprek wilt wat super tof is! Helaas hebben we nog geen datum kunnen prikken voor een gesprek… Hopelijk gaan we nog iets vinden zodat we hem ook kunnen interviewen!

Ik heb weer zin om volgende week hiermee verder aan de slag te gaan!

Feedback buddy

Je bent goed bezig geweest weer! Ik vond het erg leuk om je blog over Noorwegen te lezen, dat heb je leuk gedaan. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat inclusief de foto’s eruit komen te zien!! Ook kijk ik uit het eindresultaat van je andere blog te lezen. Leuk idee van de covers, hopelijk hebben we er tijd voor. Veel succes bij het interview volgende week, het komt vast goed!

Bewijs en opdrachten