Deze week hebben Fleur en ik het interview met Annet Wilbers gehad. Het was een interessant interview en ook een gezellig interview. We hebben veel van haar ervaringen te horen gekregen en dat was leuk om te horen! We hadden ook wat vragen over commerciële economie gekoppeld aan toerisme. Annet wist hier helaas niet veel van af op omdat zij zich gefocust heeft in de toerisme en communicatie en met sales en marketing. Hier was ik persoonlijk wel benieuwd naar maar we hebben nog meerdere interviews staan dus dat krijgen we vast te horen! Verder hebben we wel leuke verhalen gehoord over haar reizen, waar ze haar master heeft gevolgd, haar scriptie heeft geschreven maar ook haar blunders tijdens het reizen. Het interview hebben we opgenomen en verwerkt. Ook heeft Annet ons nog wat foto’s gemaild van verschillende reizen waar ze ook dingen over heeft verteld. Super lief en leuk dat ze dat heeft gedaan! Zo kunnen we ons magazine mooi vormgeven.

Ook hebben we reactie gekregen van de BUAS. We mochten hem bellen om een afspraak te maken. Dit heb ik gedaan en op 13 april mogen we daar op bezoek komen. We gaan dan naar de locatie toe en krijgen wat te horen over toerisme. Op de BUAS hebben ze namelijk de opleiding toerism management. Ik ben erg benieuwd wat hij te vertellen heeft en hij was ook super enthousiast!

Aangezien we niet meer veel tijd over hebben en we nog best wel wat op de planning hebben staan hebben we besloten om de vragenlijst naar Guido te mailen zodat hij ze gelijk voor ons kan invullen. Natuurlijk wel veel minder leuk dan echt een interview houden maar dat kost ons meer tijd. Ook hebben we al meerdere malen een datum proberen te prikken maar lukt het niet met ons rooster en zijn rooster om een datum te vinden. Daarom lijkt ons dit een goede oplossing!

Verder hebben we Emma Wijnen gemaild voor het interview. We willen gelijk dit interview gebruiken voor onze Engels presentatie. Zo hebben we én leuke en relevante informatie over internationale marketing én gelijk ons Engels interview kunnen voeren.

Ik merk wel dat we nog veel willen doen en dat het misschien iets te veel is aangezien de tijd die we nog hebben. We moeten dus even goed beslissen welke onderdelen we er nog in willen hebben en wat we weg laten.

Weer een productieve week gehad maar ik voel wel een beetje de stress wat we nog allemaal moeten doen!

Feedback buddy

Interessante en productieve week!! Heel fijn dat het zo leuk was, alleen jammer dat je je vraag niet volledig beantwoord hebt gekregen, hopelijk lukt het nog. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat inclusief de foto’s eruit komt te zien. Super leuk dat de afspraak met de BUAS gemaakt is, ik kijk uit naar dat interview. Slim dat je het interview kan combineren en goed dat je hierdoor ook je Engels skills verbeterd! En de stress is niet nodig, want je bent goed bezig!!

Bewijs en opdrachten

Helaas is het video bestand van het interview met Annet Wilbers te groot om toe te voegen aan de website. Deze is wel te zien op mijn Canvas account.