Deze week heb ik het interview van Annet uitgewerkt en in het magazine geplaatst. Het uitwerken heeft nog wel wat uurtjes gekost wat ik van te voren niet verwacht had. Ook heb ik mijn twee blogs helemaal afgemaakt en in ons magazine geplaatst. Ik heb het magazine al best leuk vormgegeven vind ik zelf. De inhoud en het voorblad moet nog wel een beetje aangepast worden. Ook moeten Fleur haar stukken er nog in geplaatst worden. Mijn twee blogs heb ik ook nog persoonlijker gemaakt met wat foto’s van mijn eigen reizen en die de verhalen die ik geschreven heb ook versterken. Ik vind het er leuk en vrolijk uitzien!

Ik vraag me af of de leervraag die ik nu samengesteld heb nog wel zo passend is. Ik wilde namelijk meer weten over toerisme binnen de marketing en sales. Helaas is hier heel weinig over te vinden op internet en wist Annet er ook niet veel van. Wel wil ik volgende week nog een stukje schrijven over de trends binnen toerisme maar niet speciaal gebaseerd op marketing en sales. Ik merk wel dat het allemaal echt veel tijd kost en dat ik aan het begin dachten dat we dit allemaal wel zou kunnen doen. Maar dat lukt toch niet helemaal…

De leervraag die ik nu heb is: Wat voor trends en ontwikkelingen heeft toerisme en cultuur en hoe kan dit gekoppeld worden met marketing en sales? Ik denk dat ik voor de leervraag het laatste deel beter kan weglaten aangezien ik hier niet veel informatie over heb kunnen vinden. De nieuwe leervraag wordt dan: Wat voor trends en ontwikkelingen zijn er binnen toerisme en cultuur?

Ik denk dat we tijdens de afspraak bij de BUAS op 13 april veel meer te horen krijgen over toerisme. Zij zijn daar namelijk goed op gespecialiseerd en hebben een toerisme opleiding. Hier op het Fontys is het voor een enkele alleen maar een vak. Helaas vindt deze afspraak plaatst 2 dagen voordat we alles moeten inleveren en kunnen we niet meer veel doen met de documenten en boeken die zij ons aanraden.

Verder heb ik gewerkt aan een vragenlijst die naar Guido gestuurd kan worden. Ik moet nog even samen met Fleur overleggen of dit alle vragen zijn die we aan hem willen stellen. Ook moeten we ons bezighouden met het maken van een vragenlijst voor Emma Wijnen. Hier gaan we volgende week weer mee aan de slag!

Feedback buddy

Ook deze week heb je weer lekker hard gewerkt. Het eindresultaat van zowel het interview als je blogs zijn super leuk geworden, daar mag je zeker blij mee zijn!! Goed dat je zo kritisch naar je leervraag gekeken hebt en knap dat je die zo ‘laat’ in het proces nog durft aan te passen. Hopelijk kan je deze nieuwe leervraag goed beantwoorden!!

Bewijs en opdrachten