Het einde komt in zicht en vandaag weer erg productief bezig geweest. Deze week hebben we Emma Wijnen gemaild met de interview vragen. Vandaag hebben we het interview om 13:00 uur met haar gevoerd. Dit interview hebben we in het Engels gevoerd zodat we het ook gelijk kunnen gebruiken voor het vak Business English. Ik vond het persoonlijk best lastig om dit interview te voeren, maar ik vond het wel goed gaan. We hebben super interessante dingen gehoord en kunnen dit ook zeker leuk toevoegen in ons magazine. Ze heeft verteld over haar persoonlijke ervaringen binnen toerisme. Verder heeft ze ook heel veel verteld over internationale marketing en hoe bedrijven zich op de markt plaatsen in verschillende. Vooral dat laatste vond ik super interessant. Ze gaf ook goede voorbeelden zoals hoe het bedrijf Nivea zich in Azië heel anders op de markt zet dan in Europa. Het is een super goede toevoeging voor ons magazine. Daarnaast heeft ze ons nog tips gegeven over een boek die we zouden kunnen lezen en het bekijken van de video’s van Erin Meyer. Mochten we volgende week nog wat tijd hebben gaan we hiermee nog iets toevoegen in ons magazine.

Daarnaast hebben we Guido gemaild of hij de interview vragen zelf typend wilt beantwoorden. Hij gaf vandaag aan dat hij dat niet wilde doen. Om weer een interview te houden en dit helemaal uit te werken zijn we wel weer een aantal uren tijd kwijt. Aangezien we vandaag al een interview hebben gehad hebben we besloten om dit niet te doen. Wel jammer, maar we komen gewoon echt veel te veel tijd te kort!

Verder zijn we bezig geweest met het zoeken van verschillende trends. Ik heb een stukje geschreven over jongerenreizen en over solo reizen. Fleur heeft een stukje geschreven over last minute reizen en community-based toerisme. Bij al deze onderwerpen was het super interessant om hier informatie over op te zoeken! Ook is het natuurlijk weer een leuke toevoeging aan ons magazine.

Ook heb ik samen met Fleur het voorblad afgemaakt. Het magazine hebben we ook qua kleuren en lettertypes aangepast. Verder heeft zij ook haar blog in het magazine toegevoegd. Daarnaast hebben we allebei in het eerste jaar nog een betoog geschreven over een onderwerp naar keuze. Ik heb het gedaan over backpackreizen en Fleur heeft een betoog geschreven over bucketlist reizen. Dit waren ook allebei super interessante onderwerpen en we vonden het leuk om dit toe te voegen aan ons magazine. Er begint nu al een einde aan te komen en ben er heel trots op!

Feedback buddy

Lekker gewerkt!! Ik vond het betoog erg leuk en interessant om te lezen, ook omdat het een trend is. Daarnaast vond ik het interview ook super interessant en goed dat je het in het Engels gedaan hebt, knap!! De trends waren ook erg leerzaam. Jammer dat je geen tijd meer hebt voor het interview met Guido. Het magazine begint er super leuk en mooi uit te zien!! Het is leuk om te zien dat het magazine bijna af is en ik ben heel benieuwd naar het definitieve eindresultaat volgende week!!! Ga zo door!

Bewijs en opdrachten

Helaas is het video bestand van het interview met Emma Wijnen te groot om toe te voegen aan de website. Deze is wel te zien op mijn Canvas account.