Vandaag de laatste week gehad van Develop My Skills. Ik heb nog een introductiestukje geschreven voor in het magazine. Daarnaast hebben we het interview met Emma Wijnen uitgewerkt en in het magazine geplaatst. Samen met Fleur heb ik het hele magazine afgerond en mooi gemaakt. De leerdoelen die ik opgesteld had in de eerste week zijn:

Leren hoe ik een goede blog kan schrijven

  • Dit heb ik tijdens deze 8 weken goed geoefend. Ik heb twee blogs geschreven en dit ging met goed af. Dit doel heb ik dus behaald!

Leren hoe ik trends & ontwikkeling moet zoeken en hierover schrijven

  • Daarnaast heb ik ook gezocht naar trends over toerisme. Ik heb twee trends gevonden en deze uitgewerkt. Ook met de interviews hebben we vragen gesteld over de trends binnen toerisme. Ook dit doel heb ik behaald!

Leren hoe ik een magazine kan vormgeven en designen

  • Verder heb ik dit doel ook behaald. Samen met Fleur heb ik een leuk design gemaakt. Ik vond het ook leuk om op deze manier creatief bezig te zijn. We hebben hierbij bij allebei verschillende aspecten gekeken, zoals; afbeeldingen, kleuren, lettertypes etc.

Engels vaardigheden

  • Daarnaast heb ik dit leerdoel ook redelijk bereikt. Het interview met Emma Wijnen hebben we in het Engels gevoerd. Door het interview heb ik mijn spreekvaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Leren hoe je marketing en sales moet toepassen in verschillende landen

  • Dit doel heb ik niet goed bereikt vind ik zelf. Op internet was erg weinig te vinden over sales in de verschillende landen. Ook tijdens de interviews is hier niet veel over gesproken. Op marketing gebied is hebben we wel wat meer kunnen vinden, maar ook niet erg veel.

De mijlpalen die ik in de eerste week opgesteld had waren:

Deskresearch uitvoeren over cultuur en dit koppelen in het bedrijfsleven

  • Dit mijlpaal heb ik deels bereikt. Ik heb deskresearch uitgevoerd over het zoeken van verschillende trends. Maar dit heb ik niet goed kunnen koppelen aan het bedrijfsleven. Mijn doel was

Guido Dilweg & Annet Wilbers mailen voor informatie over toerisme en een interview afnemen

  • Dit mijlpaal heb ik deels bereikt. Ik heb twee interviews afgenomen met Annet en met Emma. Helaas had ik tijd te kort om nog een interview af te nemen met Guido en met de BUAS. Mochten we meer tijd gekregen hebben hadden we uiteindelijk 4 interviews.

Trends en ontwikkelingen zoeken over toerisme en met name over jongerenreizen en reizen in Aziƫ

  • Dit mijlpaal heb ik een soort van bereikt. Ik heb wel wat trends over toerisme gevonden, maar niet per se op het gebied reizen in AziĆ«. Ik heb namelijk trends gevonden over jongerenreizen en soloreizen.

Blog schrijven over mijn minor in Noorwegen en top 3 van mijn favoriete reizen

  • Ook dit mijlpaal heb ik bereikt. Ik heb twee blogs geschreven. Eentje over mijn ervaring in Noorwegen een eentje over mijn top 3 favoriete vakantielanden.

Ik heb deze 8 weken als zeer leerzaam en interessant ervaren. Ik weet nu meer over toerisme en dat vind ik een leuk onderwerp. Ik vond het ook leuk om over mijn eigen ervaringen te schrijven. Ook het deel creatief bezigzijn vond ik erg leuk! Of ik het nu echt veel toegevoegde waarde vindt en iets ontwikkelt heb vind ik eigenlijk niet. Ik heb het meer als een pretvak gezien wat leuk is om erbij te doen. Ik heb niet echt een vaardigheid ontwikkelt vind ik zelf.  

Feedback buddy

Wat een mooi eindresultaat, je mag zeker trots zijn!! Je introductie stukje maakt het magazine echt af. Ik vond het heel fijn en leuk om samen te werken met je en het is weer goed gegaan. Het magazine is interessant, leerzaam, leuk en mooi geworden!! Fijn dat je de meeste leerdoelen hebt bereikt, laat degene die niet gelukt zijn niet de overhand nemen. De eindpresentatie was ook erg duidelijk.

Jammer dat je weinig toegevoegde waarde gevoelt hebt, maar hopelijk vond je het proces wel leerzaam en leuk!! Knap gedaan!!Beantwoorden

Feedback coach

Hoi, wat een goed gevuld portfolio! Petje af. Ik kijk uit naar je presentatie vandaag.

Pieter-Bas

Bewijs en opdrachten

Het laatste bestand is het uiteindelijke magazine geworden waar we de afgelopen 8 weken aan hebben gewerkt. Een goed gevuld magazine en ik ben er super trots op!