Voor de eerste les van Personal Coach kregen we de opdracht om een introductieslide over onszelf te maken.

De introductieslide is hieronder te bekijken.

In de linker rij zijn foto’s te zien met mijn familie, vriend en gezin. In het midden van de slide heb ik foto’s geplaats van verschillende reizen die ik samen met mijn familie heb mogen maken. Zo staan er foto’s van India, Mexico, Amerika, de Bahama’s en een wintersport foto. In de rechter rij heb ik een foto geplaatst van een van mijn mooiste ervaringen ooit, namelijk een ballonvaart. Ik vertrok met wat familieleden en andere kennissen vanuit ons eigen dropje, Netterden, de lucht in. Wat was dat prachtig! Daaronder heb ik een foto van mijn carnavalsgroep geplaatst. Op de allerlaatste foto ben ik samen met mijn beste vriendin bij de Zwarte Cross. Het festival van de Achterhoek!